Extra serie 10000 meter mikt op EJK-limiet

140614-052De belangstelling voor de 10000 meter is wederom zo groot dat we hebben besloten om ook dit jaar weer een A- en een B-race te houden. De A-race krijgt een ijzersterke bezetting met Nederlandse en buitenlandse topatleten die mikken op tijden onder de 28 minuten. Limieten voor WK en Universiade zullen hier de inzet zijn. De B-race zal vooral in het teken staan van de limiet voor het Europees kampioenschap junioren komende zomer in Zweden. Onder andere Nederlandse, Belgische en Duitse atleten zullen mikken opĀ  een tijd rond of onder de 31 minuten. Dat betekent ook dat andere lopers die in staat zijn 30-31 minuten te lopen zich alsnog aan kunnen melden voor deze 10000 meter (inschrijven hier). Het definitieve tijdschema is nog niet vastgesteld, maar de B-race zal in de vooravond gelopen worden en de A-race als slotafstand.