Menu Sluiten

Duel Fabian Florant – Ignisious Gaisah in de verspringbak

170715-082Fabian Florant combineert al jaren het hinkstapspringen met verspringen en dat laatste lijkt hem de laatste jaren steeds beter af te gaan. Onlangs sprong hij 7.64 meter bij het NK Teams in Amsterdam en dat betekende een nieuw Nederlands record bij de masters.

Dat record kon wel eens een kort leven beschoren zijn, want in juli bereikt ook Ingnisious Gaisah de leeftijd van 35 jaar. De nummer 3 van het EK 2016 lijkt na een minder jaar terug op niveau te komen getuige de 7.80 meter die hij zondag bij de competitie in Veenendaal sprong. Voor een nieuw EK-ticket is 7.95 meter vereist.

Er zullen zich zeker nog andere springers in deze strijd mengen maar wij kijken alvast uit naar een duel tussen deze twee grootmeesters in de springbak.