Menu Sluiten

Inschrijving geopend

In een jaar dat alles anders is dan anders ontkomt de Gouden Spike daar ook niet aan. Dat wil zeggen dat we al superblij zijn dat we met een aantal aanpassingen de 49ste editie doorgang kunnen laten vinden op zaterdag 19 september. Die aanpassingen hebben deels betrekking op de programmering (minder onderdelen tegelijk), maar vooral op de procedures m.b.t. toegang van atleten, coaches en publiek. Zo kunnen atleten die reizen vanuit of via een gebied dat door de Nederlandse overheid als ‘code oranje’ of ‘code rood’ is aangemerkt dit jaar helaas niet deelnemen. Coaches worden verzocht zich aan te melden via een formulier en publiek kan dit jaar helaas niet aanwezig zijn. Ondanks dat verheugen we ons op een spannende wedstrijd waarbij ook de Nederlandse titels op de 10000 meter op het spel zullen staan.